Great Nordic

Altid god kvalitet, god smag, god pris.

KONCEPTET

Great Nordic
Begyndelsen

Great Nordic udvikler, importerer og sælger spritusprodukter fra hele verden samt drikkevand fra Grønland. Altid god kvalitet, god smag, god pris.

Det skal være glædeligt for ganen

Vi sælger både til andre virksomheder og private. Hvis du er privat anbefaler vi, at du køber vores produkter hos din nærmeste forhandler – klik her for at se et overblik over forhandlere. Hvis du ikke har en forhandler i nærheden, kan du altid kontakte os, så finder vi en god løsning.

Kun det bedste – til den rigtige pris
Det skal være en oplevelse at smage et af vores produkter – det skal være glædeligt for ganen. For os handler det om at skabe, udvikle, importere og sælge de absolut bedste produkter til den helt rigtige pris

Den velsmagende oplevelse
Det skal smage godt. Uden smag, ingen forretning. Vores produkter er skabt og udviklet med den gode smag i mente. Hvis det ikke smager godt, hvorfor udvikle, producere og sælge.

Den gode oplevelse
Det gode oplevelse kræver det gode samarbejde. Vi sætter en ære i at overholde en aftale, levere til aftalt tid og holde vores ord. Ærlighed, venlighed og rettidig omhu er vores kerneværdier. For det skal være en god oplevelse at handle med os.

DET SKAL VÆRE GLÆDELIGT FOR GANEN.

Great Nordic

Yet Another, den spiritus du ikke vidste du manglede…

Hos Yet Another finder man spiritus af god kvalitet, smag og udseende. Produkterne kan nydes lige som ens hjerte begærer – du laver selv spillereglerne.

Med vores udvalg kan du blande 3000+ forskellige drinks.
Kort sagt , spiritussen du ikke vidste du manglede.

VORES BESTSELLERS

Great Nordic Shop
Bestsellers

Det skal smage godt. Uden smag, ingen forretning. Vores produkter er skabt og udviklet med den gode smag i mente. Hvis det ikke smager godt, hvorfor udvikle, producere og sælge.

Mød brandet
Yet Another – Dansk spiritus.

Yes, please

Yet Another, den spiritus du ikke vidste du manglede…

Det hele startede med et ønske om at lave noget anderledes. Noget, som ikke er set før. Noget, der kan noget. Noget, der vil noget. Unægteligt … der er mange spiritusbrands derude i dag. Men der er ingen som Yet Another.

Der er mange om buddet. Yet Another er kun én blandt mange. Produkterne har det helt rigtige prispunkt, den rette kvalitet og den helt rigtige smag. Yet Anothers sortiment består af hvid og mørk rom, vodka, gin og whisky.

Alle produkter er raffineret og fin-tunet til perfektion. Hvordan smager det? Det er som at drikke en tår af en virkelig, virkelig god spiritus. Du burde prøve.

THE BRANDS

Great Nordic
Brands

I dag forhandler og administrerer Great Nordic tre brands. Great Nordic står for udvikling, import, salg, markedsføring og formidling af de enkelte brands og deres kerneværdier, gennem diverse medier.

Nanoq Water

Smagen af verdens (nok) reneste vand. Vi indsamler, importerer og sælger vand fra Lyngmarkskilden ved Qaqertasuaq på Grønland. Naturlig, ren og historisk. Det er nøgleordene. Vand fra Lyngmarkskilden har en naturlig høj pH-værdi og indeholder ingen kalk. Enestående dråber.

Yet Another

Et dansk spiritusbrand til folket. Til barer, restauranter, caféer, konferencecentre. Til hr og fru Danmark. Til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen. Forestil dig en rigtig god spiritus, din absolut yndlings. Spørg efter Yet Another næste gang du skal have en drink i byen.

Arctic Velvet

Raffineret spiritus forfinet med verdens reneste kildevand direkte fra Grønland. Ligesom du kender det fra Nanoq Water, indeholder Arctic Velvet grønlandsk vand fra Diskobugten cirka 10 timers sejlads fra Nuuk. Arctic Velvets portefølje indeholder gin, vodka, rom og whisky.

Mød brandet
Arctic Velvet – Raffineret spiritus

Spiritus fra Grønland

Arctic Velvet, spiritus med et strejf af arktis

Arctic Velvet Danmark er en fynsk virksomhed med speciale i spiritus baseret på grønlandsk vand – det reneste vand i verden. Vores sortiment består af en række kvalitetsprodukter herunder gin, rom, whisky og vodka.

Vores produkter er tappet i EU, og vandet kommer fra den reneste gletscher i verden. En gletscher, der ikke indeholder kalk, hvorfor smagen er uovertruffen, ren og blød. Det giver spiritussen en unik smag, der ikke kan sammenlignes med andre produkter på markedet den dag i dag.

NEWSFEED

Great Nordic
Neewsfeed…

Great Nordic er til stede på de mest populære medier herunder Facebook og LinkedIn. Vi laver opslag om produkter, nyheder og andre spændende tiltag. Disse kan du også finde under social her på siden.

26/07/2020 in Alle produkter, Mørk rom

Den mørke rom

Yet Another Caribbean Rum YET ANOTHER Caribbean Rum er YET ANOTHER bud på, hvordan en god spiced rum skal smage. YET ANOTHER Caribbean Rum er med sin gyldne farve og…
Read More
24/07/2020 in Alle produkter, Whisky

Blended Whisky

Yet Another Whisky YET ANOTHER Whisky er YET ANOTHER bud på, hvordan en god whisky skal smage. YET ANOTHER whisky er et blend af det bedste, som whisky håndværket kan…
Read More
17/07/2020 in Alle produkter, Vodka

Den originale vodka

Yet Another Vodka YET ANOTHER Vodka er YET ANOTHER bud på, hvordan en god vodka skal smage. YET ANOTHER Vodka er den vodka, du kan anvende til alt. Den neutrale…
Read More

Mød brandet
Nanoq Water – En unik oplevelse

Made by nature

Nana Water, raffineret af gletschers

Hos Great Nordic arbejder vi for at skabe nye oplevelser, ud fra god smag og unikke oplevelser.

Vandet fra Nanoq Water er ingen undtagelse. Produktet udvikles rundt om den unikke kulturelle og smagsfulde oplevelse ved forbrugeren.

Fra flaske til indhold, der sætte fokus på detaljen, forbrugeren og miljøet hvorfra produktet tappes. Gennem formidling formidler produktet kultur og natur i og omkring Grønland.

Nanoq Water – Made by nature

FORHANDLERE

Great Nordic
Forhandler

Great Nordic arbejder hele tiden på at udbygge vores netværk af forhandlere. Vores forhandler netværk består af barer, restauranter, caféer, konferencecentre og detail kæder.