Great Nordic

Together in the north, for the north!

KONCEPTET

Great Nordic

Diversitet og kvalitet

Great Nordic udvikler, importerer og sælger spritusprodukter fra hele verden samt drikkevand fra Grønland. Altid god kvalitet, god smag, god pris og selfølgelig en god historie om kulturen bag produktet.

Vi sælger både til andre virksomheder og private. Hvis du er privat anbefaler vi, at du køber vores produkter hos din nærmeste forhandler. Har du ikke har en forhandler i nærheden, kan du altid købe direkte på vores online shop.

Kun det bedste – til den rigtige pris
Det skal være en oplevelse at smage et af vores produkter – det skal være glædeligt for ganen. For os handler det om at skabe, udvikle, importere og sælge de absolut bedste produkter til den helt rigtige pris

En velsmagende oplevelse
Det skal smage godt. Uden smag, ingen forretning. Vores produkter er skabt og udviklet med den gode smag i mente. Hvis det ikke smager godt, hvorfor udvikle, producere og sælge. Det gode oplevelse kræver det gode samarbejde. Vi sætter en ære i at overholde en aftale, levere til aftalt tid og holde vores ord. Ærlighed, venlighed og rettidig omhu er vores kerneværdier. For det skal være en god oplevelse at handle med os.

SPIRITUS DU IKKE VIDSTE DU MANGLEDE

Yes, please

Yet Another, den spiritus du ikke vidste du manglede…

Hos Yet Another finder man spiritus af god kvalitet, smag og udseende. Produkterne kan nydes lige som ens hjerte begærer – du laver selv spillereglerne.

Med vores udvalg kan du blande 3000+ forskellige drinks.
Kort sagt , spiritussen du ikke vidste du manglede!

/Yet Another

SMAGEN

Yet Another
essens og kvalitet

YET ANOTHER er et dansk spiritusbrand til folket. Til hr og fru Danmark. Til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen.

Mangfoldig

Vores basic line-up af spiritus produkter er designet med diversitet og cocktails i fokus. Det betyder at produkterne kan drikkes både rent, samt anvendes til fremstilling af lige din ynglings cocktail.

Råvarene

Under produktionen anvendes kun råvarer af god kvalitet. Dette medfører at vi kan kvalitetsikre produkterne, samt garantere at din yndlings cocktail og spiritus altid smager som du forvener - fantastisk.

Unik smag

Falder smagen af vores udvalgte line-up uden for dine præferencer, tilbyder vi bulk køb af en spiritus, som udvikles i samarbejde med dig. Du kan påvirke smagen, styrken og mere af produktet.