Yet Another

Lidt om Yet Another

Det hele startede med et ønske om at lave noget anderledes. Noget, som ikke er set før. Noget, der kan noget. Noget, der vil noget. Unægteligt … der er mange spiritusbrands derude i dag. Men der er ingen som os.
Vi ved, at der er mange om budet. Vi ved, at vi kun er én blandt mange. Vi ved også, at vores produkter har det helt rigtige prispunkt, den rette kvalitet og den helt rigtige smag. Vores sortiment består af hvid og mørk rom, vodka, gin og whisky. Alle produkter er raffineret og fin-tunet til perfektion. Hvordan smager det? Det er som at drikke en tår af en virkelig, virkelig god spiritus. Du burde prøve.

– Alle gode stunder starter her.

Value Packs

Prøv vores pakker på shoppen, som giver dig gode muligheder for at prøve forskellige produkter. Selfølgelig til en skarp pris!

Fri fragt

Ved køb for over 499 DKK, giver vi fragten til nærmeste udleveringssted!

Kundeservice

Brug for hjælp; har du spørgsmål til produkter eller bestillingen? Så kontakt vores kundeservice her, på mail eller Facebook.

Cocktails anyone?

Yet Another har et bred udvalg af spiritus, som sikre du med garanti kan finde noget efter din smag.

Udvalget af spiritus er også tilpasset sådan, at man kan lave et stort antal af smagsfulde cocktails. Således kan alle finde noget som falder i deres smag.

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top