Great Nordic

Vores forhandler netværk

Vi har Forhandlere over hele fyn.

Vores forhandlere på fyn står altid klar med vores produkter, når barskabet begynder at løbe lidt tørt. Forhandlerne er altid klar på en snak og hjælper selfølgelig hvis du har spørgsmål til produkterne. 

Der arbejdes altid på, at udvide vores forhandler netværk i Danmark. Vi har i begrænset omfang forhandlere i Jylland og på Sjælland, men ikke således at vi kan garantere at der ligger en nær’ dig. Er du i tvivl om vi har noget i dit lokalområde, kan du altid skrive til os her på siden eller over Facebook, så kan vi hjælpe dig med at finde din nærmeste forhandler.

Ligger der ikke en forhandler nær’ dig, kan du som altid anvende vores webshop. Vi tilbyder fri fragt til udleveringssted på køb over 499 DKK.

Great Nordic

Støt din lokale forhandler

Find din lokale forhandler og støt lokalområdet.

Det kan godt være at produkterne smager godt, men de er også meget tunge. Det er derfor dyrt og besværligt at sende dem med leverandør, og sparer faktisk også miljøet betydeligt, da vi kan levere produktet til forhandleren i original emballagen.

Nedenfor finder du et kort med alle vores forhandlere i Danmark, som vi selfølgelig ønsker i støtter, når der bliver tørt i barskabet. Ikke nok med det bliver billigere for dig, når du sparer fragten, så støtter du også de erhvervsdrivende i dit nærområde – det synes vi, er god stil.

Handel lokalt?

Hos Great Nordic ønsker vi folk handler lokalt når det er muligt, derfor har vi øget opmærksomhed på hvor i landet vi har forhandlere. Se kortet her, vi har måske en forhandler tættere på dig end du tror!

Har du ikke en forhandler nær’ dig? – Send os en email gennem kontaktformularen, hvor du synes vores produkter skal stå, så kontakter vi forhandleren.

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top