Daiquirien er i sin oprindelige form en utroligt afbalanceret cocktail. Blandingen af sukkeret fra rommen og syrligheden fra den friske lime komplimenterer hinanden utroligt godt.Havana blev hurtigt Daiquiris mecca, især her var baren hvor bartenderen Ribalaigua C. introducerede den frosne version og perfektionerede den ved at filtrere cocktailen inden den serveres.


Lidt historie om Strawberry Daiquiri

Legenden fortæller, at omkring det slutningen på 1890’erne, i de cubanske Daiquiri bjerge, fandt en amerikansk ingeniør på den klassiske version af den nu verdenskendte cocktail – Daiquiri. Det siges at han fik idéen, da han havde gæster på besøg og ikke kunne finde ginen, som han skulle bruge til at tilfredsstille sine gæsters tørst.Efter som rom længe har været kendt som “Cubansk mælk”, også før 1890erne, er det ikke utænkeligt at denne kombination har været i brug længe før det dog.

Havana blev hurtigt Daiquiris mecca, især her var baren El Floridita, hvor bartenderen Ribalaigua C. introducerede den frosne version og perfektionerede den ved at filtrere cocktailen inden den serveres.

Daiquirien er i sin oprindelige form en utroligt afbalanceret cocktail. Blandingen af sukkeret fra rommen og syrligheden fra den friske lime komplimenterer hinanden utroligt godt. Ikke kun ingredienserne giver balancen, men også olien fra lime-skallen, der blander sig med saften, når den presses direkte ned i glasset, bidrager til den kendte intensitet og smag af en daiquiri.

Opskriften

40 mL
10 mL
4-5 stk
1 tsk

Yet Another White Rum
Friskpresset Limesaft
Frosne Jordbær
Flormelis
isterninger

Sådan gør du:
I en blender kombinerer du Yet Another White Rum, friskpresset limesaft, frosne jordbær, flormelis og isterninger, derefter blender du blandingen til den er fin og luftig. Hæld blandingen i et cocktailglas og garnish med en limeskive.

Simpelt og ligetil, velbekommen


Shop din drink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top