Bramble er en helt smags teknisk skarp og yderst visuelt funktionel gin klassiker, som altid imponerer og smager helt fantastisk, især når brombær er i sæson og den nydes i solens varme stråler, med et fantastisk selskab af venner og familie.


Lidt historie om Bramble

Cocktailen Bramble er en af de moderne klassikere, man i dag finder i stort set alle barer i verden. Cocktailen fandt sin vej til verden i 1984, da den noget geniale Bradsell D. fik ideen at blande gin, crème de mûre (brombær sirup), citronsaft og simple sirup sammen til en velsmagende og nu verdenskendt cocktail.

Overordnet set er en Bramble baseret på idéerne til en Cobbler og Gin Sour, som Bradsell højst sandsynligt svingede mange gange over disken i den tid, da han arbejdede som bartender i London.

Opskriften

5 cL
1 cL

1 cL
2 cL

Yet Another Gin
Simple Sugar Sirup
Brombær Sirup
Friskpresset Citronsaft
Limeskiver
Brombær
Knuste Isterninger

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en Boston-shaker sammen med 2-3 hele isterninger, og shake ingredienserne sammen kraftigt, i cirka 10 sekunder. Hæld nu cocktailen fra shakeren, gennem en strainer, i et lowball glas fyldt med knust is. Garnish til sidst med et brombær, eventuelt også en limeskive.

Simpelt og ligetil, velbekommen


Shop din drink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top