Endnu en klassiker, denne gang fra krigens tid. Født af en særskilt kærlighed til vodka og en overflod af Ginger Beer, finder denne cocktail, med et let skud af frisk lime, vej ind i hjertet på de fleste, der prøver den.


Lidt historie om Mule

Cocktailen, som der drev vodka frem i popularitet i Amerika omkring 1940’erne. Inspireret af behovet for at promovere den endnu ikke kendte Smirnoff Vodka og med et overskud af ginger beer, samarbejdede Martin J. og Morgan J. om at skabe, med et skud af lime, den kendte Moscow Mule.

Traditionelt set, skal en Mule serveres i et kobber krus, mens et Collins glas (highball glas) også klare opgaven, hvis ikke lige du har sådanne krus ved hånden.

Opskriften

4 cL
2 cL

10 cL

Yet Another Vodka
Friskpresset Limesaft
Ginger Beer
Limeskiver
Myntekviste
Isterninger

Sådan gør du:
Fyld et lowball glas, eller tilsvarende, med hele isterninger. Derefter hældes vodka og limesaft over isen i glasset, hvor den til sidst toppes af med ginger beer. Garnish nu cocktailen med en limeskive og friske myntekviste.

Simpelt og ligetil, velbekommen

Tip: For at få mere duft ud af myntekvisten, kan man slå bladene lidt, inden de sættes i cocktailen.


Shop din drink

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top