Ikke kun er det vores bedst sælgende flaske, men også et helt formidabelt produkt, som der heletiden formår at betutte, fornøje, og ja, gøre os glade når vi nyder den i godt selskab med venner eller familie. Den gør sig lige så godt “on the rocks”, som den gør i en drinks, for eksempel den gode gamle Cuba Libre. Se hvordan du laver den [her].


Yet Another … hvad?

Yet Another Caribbean Rum er med sin gyldne farve og medium krop den perfekte rom til enhver lejlighed. Yet Another’s rom byder på smagsnoter af nødder og citrusfrugter samt søde spices som vanilje og kanel.

Øjet ………: Gylden karamel
Næsen ….: Vanilje, Karamel
Munden .: Medium krop med nødder, let citrus, vanilje og karamel

Yet Anothers formidable rom er ligeså god i munden, som den er på billeder. Med sin gyldne skær og slanke krop, og lad os ikke glemme flaskens halv-satiriske etiket, er denne rom simpelthen intet mindre end en sand crowd pleaser.

“On the rocks” eller i drinks?

Rommen er udviklet til at smage ligeså godt “on the rocks”, som den gør i lige præcis din favorit rom drink. Når det er sagt, så mener vi at det er et spørgsmål om dit humør og den “setting” du er I, samt din egen personlige preference når det kommer til rom generelt. Drikker man rommen “on the rocks” vil vi anbefale, at du anvender sten eller metal terninger til køling, i stedet for traditionelle isterninger da de tynder ud i rommen når de smelter.


Køb Yet Another Caribbean Rum lige her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Hejsa, er du 18 år? Du skal være 18 år for at handle hos Great Nordic. Bekræft venligst nedenfor, hvis dette er tilfældet :)
Scroll to Top